Uw bouwproces en bouwteam onder controle

   
Werkervaring:

Na het afronden van de HTS heb ik na een paar jaar werkervaring bij andere aannemers de gelegenheid gekregen 50% eigenaar te worden van Peltenburg Bouwmij, een middelgroot aannemersbedrijf gevestigd in Groot-Ammers. Met ca 50 medewerkers waren we actief in vele takken van de bouw. We ontwikkelden woningen voor eigen risico, deden seriematige winkelverbouwingen waaronder ca. 250 postkantoren maar bouwden ook villa's, banken en bedrijfspanden en waren specialist in complexe betonconstructies voor drinkwaterzuiveringen. Hierbij was ik eindverantwoordelijk voor de uitvoering, inkoop en personeelsinzet en deed mijn zakenpartner voornamelijk de acquisitie en financiën.


Na ca 15 jaar aan het roer te hebben gestaan heb ik mijn aandeel verkocht en ben ik verder gegaan met Bouw-Control een bouwkundig adviesbureau. De eerste jaren was ik naast kortdurende adviestrajecten verbonden aan Schuitema, de moedermaatschappij van de C-1000 supermarkten. Hier was ik als projectmanager of eigenlijk crisismanager gevraagd vastgelopen projecten toch binnen de gestelde planning en kosten te realiseren. Daarnaast heb ik als interim-directeur bij Bouwbedrijf Goudriaan-Jongerius het overgangstraject naar de nieuwe generatie vorm mogen geven. Hierbij heb ik naast de begeleidende rol ook een aantal nieuwbouwprojecten en vastgoedontwikkelingen mogen realiseren.


Als vader van een verstandelijk gehandicapte zoon kwam ik in contact met Ipse de Bruggen, een stichting voor verstandelijk gehandicapten, waar plaats was voor een projectmanager.  Als intermediair tussen de zorg en de bouwpartners heb ik hier diverse grote nieuwbouwprojecten mogen begeleiden.
Uiteindelijk heb ik binnen de organisatie de stap gemaakt van projectmanager naar vastgoedmanager waarbij ik verantwoordelijk werd voor het beheer van ruim 300 panden. Hierbij heb ik vorm mogen geven aan een reorganisatie van de afdeling onderhoud en beheer. En naast het regulier onderhoud ook richting mogen geven aan de verduurzamingsverplichtingen, inclusief CO2 routekaart en DMJOP vanuit de Greendeal Zorg.

Ervaring is eenvoudig de naam die we aan de som van onze fouten geven.