Uw bouwproces en bouwteam onder controle

   Project en Procesbegeleiding

 

 

Interimmanagement

Een stevige technische achtergrond gecombineerd met praktische kennis en goede communicatieve vaardigheden maken mij tot een vakkundig interim manager voor afdelingen die zich bezig houden met bouw, onderhoud en beheer van vastgoed. De focus ligt hierbij op het optimaal inzetten van de kwaliteiten van medewerkers en het behalen van de gevraagde targets. Met coachend leiderschap streef ik ernaar om niet alleen op de tent passen, maar juist met elkaar te werken aan betere samenwerking en processen om samen hogerop te komen.


Projectmanagement

Een bouwproces is complex en vol risico’s en tegengestelde belangen. Er zijn veel partijen bij betrokken. Het is belangrijk om een deskundige partner in te schakelen, die een dergelijk  proces in goede banen leidt.
Ik beheers alle fasen van het bouwproces maar haal de meeste voldoening uit de realisatie vanaf de besteksfase tot en met de oplevering.  
Ik organiseer chemie tussen de architect, adviseur(s), aannemer en onderaannemers waarbij echte samenwerking ontstaat. Hiermee creëren we de grootste kans  om uw doelstellingen te bereiken.


Directievoering

Het namens de opdrachtgever bewaken dat de aannemer maakt wat er in de overeenkomst is afgesproken, dát is directievoering.
Tijdens het bouwproces houd ik  de vinger aan de pols zodat het bouwproject binnen het budget, op tijd, in goed overleg en met de gevraagde kwaliteit wordt afgerond.  Als directievoerder van bouwprojecten werk ik altijd nauw samen met de toezichthouder (Opzichter) van bouwprojecten. We vormen één team met verschillende rollen. Als directievoerder bewaak ik het contract; de toezichthouder is ‘het verlengstuk’ en vormt wat betreft operationele zaken mijn ogen en oren. 


Het leuke van teamwerk is dat je altijd anderen aan je zijde hebt.